Potenta maxima

Potenta maximaCu toti ne dorim sa avem o viata sexuala cat mai frumoasa, cu potenta maxima si orgasme de durata, intense. Din pacate nu toti avem parte de astfel de trairi, insa din fericire in astfel de cazuri exista si solutii care ne stau la dispozitie. Vimax este realizat din ingrediente naturale recomandat pentru o potenta maxima de durata. Acesta ajuta in marirea potentei, va imbunatati viata sexuala, dorinta de a face sex va deveni mai mare si erectiile vor fi de durata si puternice. Cu Vimax veti ajunge la o potenta maxima fara probleme. Veti putea controla ejacularile precoce si veti avea erectii puternice ori de cate ori veti dori.

Ce contin pastilele de potenta?

Pastilele de potenta Vimax contin numai ingrediente naturale, ingrediente sigure care nu provoaca reactii adverse. Ingredientele 100% naturale din Vimax sunt: Vitamina E (acetat de d-alfa-tocoferol ), extract din seminte de Cuscuta, extract din frunze de epimedium brevicornum, pulbere din frunze de Ginko (Ginko biloba), extract din seminte de Tribulus terrestris, extract din fructe Saw palmetto, pulbere din fructe de Paducel (Crataegus oxyacantha), inozina anhidra, extract din paie de Ovaz (Avena sativa), pulbere din fructe de Ardei-iute (capsicum annuum) si pulbere din fructe de Ardei-iute (capsicum annuum).

Schimbari dupa folosire

In primele luni de la utilizare apar schimbari usoare, penisul creste in lungime si in grosime si erectiile sunt de mai multa durata. Dupa 2-3 luni cresterea incepe sa se vada mai bine, iar in lunile 4-6 schimbarea in timpul erectiei va fi destul de vizibila, centrimetri vor putea fi masurati.

Utilizarea pastilelor de potenta

Utilizarea pastilelor de potentaSe recomanda cate o pastila pe zi. Un flacon are 30 de pastile, neceare pentru o luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *